OM MIG

Jag fotograferar med känsla hellre än teknik. Människor och gatufoto är det som intresserar mig mest. Jag vill fånga människor i vardagen, i rörelse, i känslotillstånd. Jag vill att både min bild och eventuell modell ska återspegla en känsla. Jag vill att du som tittar på mina bilder verkligen ska känna den känsla (eller känslor) jag själv känner när jag skapar. Blir du berörd har jag lyckats med mitt foto.

Jag älskar att utmanas och därför är mitt ganska nyvunna intresse, konsertfoto, den ultimata utmaningen för tillfället. Att fånga en artist som älskar vad hen gör är för mig ett fantastiskt sätt att skapa bilder som förmedlar något mer än bara en artist som uppträder. För mig som fotograf och musikälskare är det en ynnest att få stå i diket, fotografera och lyssna. Då är jag i min egna lilla värld av känslor. Ett underbart tillstånd!  Jag försöker lyssna på andra fotografer och ta till mig tips och råd, men när jag står där, omsluten av musiken, så  strävar jag inte efter att skapa de ordinära konsertbilderna. Jag tror och hoppas att jag förmedlar något annat, något mer. Kanske är min "fanclub" inte så stor, men jag har hellre en liten grupp människor som förstår och älskar det jag gör, än en stor skara som uppskattar mina bilder för att de ser ut som rockfotobilder "ska" se ut. 

Jag erbjuder följande tjänster:

* Fotografering vid bröllop eller andra tillställningar

* Porträttfotografering i studio eller utomhus

* Barnfotografering

* Konsertfotografering

* Bandbilder

Skicka din förfrågan via kontaktformuläret. 

Har du andra önskemål än ovan nämnda, så berätta om dina planer. Förhoppningsvis så kan jag skräddarsy en fotografering precis så som du vill ha den.

Jag har även tavlor/digitala bilder till försäljning.


Du hittar mig även på TwitterFacebook och Instagram